Primul vehicul 100% electric la ROMBAT

Astăzi, 03 iulie 2018, a ajuns la Bistrița primul vehicul Dacia Logan 100% electric produs în cadrul colaborării cu firma Prime Motors București. Vehiculul va fi prezentat bistrițenilor în cadrul unui program de promovare ce va fi derulat pe piața locală în perioada următoare.
„Este un pas important pentru marca Rombat atât în dezvoltarea de noi baterii pentru vehiculele electrice cât și în domeniul de stocare a energiei, ceea ce asigură un viitor important pentru companie”, a declarat directorul general Ioan Repede.
Rombat a preluat 35% din acțiunile companiei Prime Motors Industry SRL București. Această firmă este specializată în producția de baterii Li Ion și vehicule electrice și va fi un incubator de tehnologii de baterii noi pentru întreg grupul Metair.

Prin acest nou parteneriat, Rombat își consolidează poziția de lider pe piața românească și subliniază încă o dată poziția importantă pe care o are pe piața europeană de acumulatori.


Mulțumim milioanelor de șoferi care au ales bateriile ROMBAT, peste 2,2 milioane numai în 2017, partenerilor noștri și colegilor noștri. Împreună scriem de peste 37 de ani, povestea ROMBAT - un brand mândru românesc. 

ROMBAT este bateria numărul 1 în România!
ROMBAT este parte a grupului sud-african METAIR Investments Limited, al treilea producător de pe piața de baterii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. 
Mai multe informații vă rugăm să găsiți pe site-ul nostru: www.rombat.ro