Luna noiembrie 2017, a adus recorduri absolute pentru ROMBAT

2017 a reprezentat al treilea an consecutiv de creștere a vânzărilor bateriilor ROMBAT, luna noiembrie fiind cea mai bună lună din ultimii 10 ani, din acest punct de vedere, pe piața aftermarket din România. 

Mulțumim milioanelor de șoferi care au ales bateriile ROMBAT, peste 2,2 milioane numai în 2017, partenerilor și colegilor noștri. Împreună scriem de peste 37 de ani, povestea ROMBAT - mândru brand românesc.

„Faptul că luna noiembrie 2017 a fost cea mai bună lună de vânzări pe piața aftermarket din România din ultimii 10 ani, este o performanță extraordinară pentru noi și vă mulțumim. Rezultatele ne confirmă faptul că strategia implementată începând cu 2014 este una de succes. Ne bucurăm de asemenea, că am reușit să îmbunătățim indiscutabil și rating-ul privind imaginea ROMBAT, un lucru greu de obținut în lumea bateriilor. Desigur că acest lucru nu ar fi fost posibil fără colegii mei din cadrul departamentelor de vânzări și marketing cărora le mulțumesc! În aceeași măsură le mulțumesc și distribuitorilor și clienților noștri. Dincolo de acest număr stau, pe de o parte, eforturile depuse de întreaga echipă ROMBAT pentru a oferi cele mai bune produse, iar pe de altă parte, sunt conducătorii auto ale căror mașini funcționează cu ajutorul bateriilor ROMBAT.” Eduard Croitoru, director vânzări și marketing.

În cifre, ROMBAT a înregistrat în luna noiembrie 2017 cele mai mari recorduri din toate timpurile, pentru producție - 292.177 de baterii și pentru vânzări - 288.525 de baterii.  Tot în luna noiembrie 2017, s-a obținut un record absolut de vânzări pe piața aftermarket (piese de schimb) din România, din ultimii 10 ani iar la Rebat, centru Rombat de colectare și reciclare a bateriilor uzate, s-a înregistrat un record de producție plumb.

Aceste performanțe sunt rezultatul pasiunii, experienței și al noilor tehnologii folosite în cadrul procesului de producție, dar sunt și o urmare a creșterii cererii de baterii ROMBAT, iar pentru acest lucru mulțumim tuturor celor care aleg ROMBAT.
 
ROMBAT este bateria numărul 1 în România!
ROMBAT este parte a grupului sud-african METAIR Investments Limited, al treilea   producător de pe piața de baterii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. 

Mai multe informații va rugăm să găsiți pe site-ul nostru: www.rombat.ro  
Eduard Croitoru
Director Vânzări și Marketing ROMBAT
eduard.croitoru@rombat.ro