AUTO TOTAL BUSINESS SHOW BUCURESTI

In perioada 22-23 iunie 2019 Rombat a fost prezent la ATBS Bucuresti, unul dintre cele mai mari evenimente expozitionale din Romania din industria auto, gazduit de Romexpo. La eveniment  au fost prezenti 122 de expozanti, reprezentand cele mai importante firme producatoare si furnizoare de piese schimb de pe piata din Romania. 

Rombat a intampinat cei peste 35.000 de vizitatori ai expozitiei cu un stand impresionant, modern si foarte dinamic. Ne-am bucurat, pe parcursul celor doua zile ale evenimentului, sa primim feedback-ul direct al Clientilor cu care am interactionat, fie ca vorbim de magazine partenere din intreaga tara ori de utilizatori finali. 
De asemenea, Rombat a organizat o tombola in cadrul careia s-a acordat gratuit cate o baterie Rombat Premier 75Ah cu 3 ani garantie la fiecare 2 ore. Opt norocosi castigatori au plecat acasa cu o baterie noua. Alex Filip, campionul de raliu, a fost prezent si el la standul Rombat si a impartit autografe fanilor, a facut poze cu acestia, si a promovat cu cinste brandul Rombat. 

Prin toate acestea, Rombat si-a dovedit inca o data titulatura, de bateria nr. 1 in Romania!