VALORI

Valorile noastre vin din ADN-ul nostru, al echipei, al clienților, partenerilor și furnizorilor noștri. Parteneriatele solide pe care le construim se bazeză pe credințe și idealuri comune, pentru că în spatele fiecărui brand și al fiecărui produs stau oamenii. 

GRIJA PENTRU OAMENI ȘI MEDIU se regăsește în toate planurile de dezvoltare, în toate acțiunile pe care le întreprindem. 
Iar pentru aceasta, suntem permanent deschiși dezvoltării. 

Învățăm continuu pentru a face performanță și ne luăm satisfacție și lecții din performanță penru că știm și că viitorul este al celor care pun preț pe ÎNVĂȚAREA CONTINUĂ  pentru dezvoltare. 

VALORI

Cu fiecare pas spre dezvoltare, ne convingem că reputația unei companii stă în CORECTITUDINE. Ne mândrim că produsele noastre înseamnă standarde înalte și un raport corect calitate/preț, în esență corectitudine în interiorul echipei, în relația cu partenerii și cu mediul de business. 

Dar standardele înalte se păstrează doar atunci când o organizație și membrii săi sunt orientați către soluții. Iar noi, Rombat, avem o atitudine de deschidere permanentă către INOVAȚIE, căutăm și dezvoltăm soluții noi. Corectitudinea este premisă pentru a accede în top, a fi și a rămâne lider. 

ÎNCREDEREA din interiorul echipei se transferă încrederii pe care o primim constant de la partenerii noștri, iar această valoare este o altă premisă pentru consolidarea poziției de lider.