Conducerea executivă

ALIN IOANEȘ

Director General

Marius Timiș

Director Economic

Cristian Zbinca

Director Vânzări

Will van der Merwe

Director Producţie

Angela Lușcan

Director Logistică

Flavia Grigore

Director Tehnic

ROMBAT ÎN LUME

Suntem prezenți în toată lumea, prin relațiile pe care le-am creat și consolidat timp de peste 40 de ani. Prin produsele noastre, suntem martorii istoriei contemporane, iar expertiza și performanța au făcut din Rombat unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai României în industria automotive la nivel european și global. Se zice că lumea e mică, dar devine mare când trebuie să o cucerești pas cu pas. Așa că nu e deloc puțin că am ajuns să fim cumpărați, aleși și respectați în peste 40 de țări de pe 4 continente. Și nu ne oprim aici.

Mai multe despre distribuția noastră:
În România suntem prezenți în peste 3000 de magazine ale distribuitorilor sau sub-distribuitorilor locali. Rețeaua de service a companiei, care cuprinde peste 100 de reprezentanțe în toată țara este și ea la dispoziția clienților finali. Forța acestei rețele mixte înseamnă un plus de confort și de siguranță pentru clienții noștri, pentru că orice demers de vânzare și post-vânzare cu Rombat se concretizează mult mai rapid. 

ROMBAT exportă baterii în peste 40 de țări de pe 4 continente: Belgia, Bulgaria, Cipru, Franta & Outre-Mer, Germania, Grecia, Italia, Macedonia de Nord, Polonia, Marea Britanie, Moldova, Rusia, Serbia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria, SUA, Canada, Madagascar, Africa de Sud, Algeria etc. Așadar, ROMBAT este parte din viața a milioane de oameni din întreaga lume.

Zone de distribuție

Franța

Italia

Germania

Portugalia

Belgia

Bulgaria

Rep. Moldova

Grecia

Croația

Ungaria

Rusia

Ucraina

Finlanda

Certificate

DQS IATF 16949
DQS ISO 9001
DQS ISO 9001 REBAT
DQS ISO 14001 ROMBAT SI REBAT
DQS ISO 14001 ROMBAT SI REBAT
ISO 45001 ROMBAT SI REBAT
ISO 45001 ROMBAT SI REBAT
ISO 50001 ROMBAT
ISO 50001 REBAT
RAR Liciență
RAR Cert. Conformitate
Autorizare AFER pag1
Autorizatie AFER pag2
RAR conformitate baterie START
Liciență baterie Start